WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Luchtbal Ekeren '76  9 - 3  (6-0)

DATUM 30-09-2005  21:15

DOELPUNTEN 1-0 Edwin Grunholz, 2-0 Edwin Grunholz, 3-0 Edwin Grunholz, 4-0 Edwin Grunholz, 5-0 Edwin Grunholz, 6-0 Jamalle El Haoual, 6-1 Danny Jacobs, 7-1 Edwin Grunholz, 7-2 Hakim Oubakki, 8-2 Edwin Grunholz, 9-2 Moustafa Toukouki, 9-3 Foad El Aissati

VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Raf Govers, Jef Geets, Roy Michiels (k), Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Zoubair El Bouchtati, Tom Gijsbrechts (d)

Opstelling Luchtbal ’76 Ekeren: niet bekend

Gele kaarten: Norbert Laenens (Malle)

Onder het toeziende oog van zijn voormalige ploegmakkers bij Forcom Antwerpen, Karim Bachar en Kurt Gessner heeft Edwin Grunholz Krijnen Keukens Malle vrijdagavond naar de vierde opeenvolgende overwinning geloodst. Al na 10 seconden schoot Edwin voor de eerste keer raak en amper 2 minuten later knalde hij na een individuele actie hij de 2-0 binnen. Omdat de bezoekers uit Ekeren veel slordiger met de kansen omsprongen dan Krijnen Keukens Malle, liepen zij in de 11de, 13de en 15de minuut tot 5-0 uit via opnieuw 3 keer Edwin Grunholz. Vooral de 5-0 was een heel mooi uitgespeelde aanval met Moustafa Toukouki en Jamalle El Haoual. Net voor affluiten, legde diezelfde Jamalle El Haoual met een gekruist schot de 6-0 ruststand vast.

Na rust was het niveau van de wedstrijd een beetje minder en bevestigde doelman Norbert Laenens van Krijnen Keukens Malle met enkele puike reddingen de goede vorm waarin hij al het ganse seizoen verkeerd. In de 24de minuut moest hij zich wel gewonnen geven op een afgeweken schot van ex-international Danny Jacobs die het eerste doelpunt voor Luchtbal ’76 maakte maar enkele minuten later vergrootte Edwin Grunholz de voorsprong voor de thuisploeg opnieuw tot 6 doelpunten.

Toen Ekeren in de 34ste minuut een terechte strafschop kreeg, kort nadat Hakim Oubakki de 7-2 had gemaakt, leek het alsof Luchtbal ‘76 zich terug in de wedstrijd zou kunnen knokken maar doelman Laenens pareerde het schot van Steven Stolck. Kort daarna vermaakte Edwin Grunholz het talrijk opgekomen publiek met zijn zevende doelpunt van de avond en liet hij zien klaar te zijn voor zijn allerlaatste interland met het Nederlandse nationale team die het op zaterdagavond in Rotterdam tegen België spelen. In de slotfase van de wedstrijd pikte ook Moustafa Toukouki nog een doelpuntje mee alvorens de jonge Foad El Aissati de 9-3 eindcijfers op het bord zette. Door deze overwinning neemt Krijnen Keukens Malle de koppositie over EGR Zonhoven, nota bene de volgende tegenstrever van Malle.